ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Καρέκλα με μπράτσα περιστρεφόμενη Ops

The Ops! Το κάθισμα, σχεδιασμένο από το στούντιο Archivolto παράγεται σε ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο και, για πρώτη φορά, επίσης σε ανακυκλωμένο πλαστικό υλικό μετά την κατανάλωση από την ανάκτηση συσκευασιών τροφίμων τύπου tetrapak.

Καρέκλα περιστρεφόμενη Ops και Ops Soft

Το κάθισμα Ops, που σχεδιάστηκε από το στούντιο Archivolto, παράγεται και σε ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο, αλλά και με ύφασμα ή τεχνόδερμα. Ένα κάθισμα προσεγμένο στο περιβάλλον με πρωτοποριακή εμφάνιση και ξεχωριστό φινίρισμα κατάλληλο για πολλαπλές εφαρμογές και χώρους. Ο μηχανισμός του περιστρέφεται στις 180 ή στις 360 μοίρες.

Καρέκλα Skin

Καρέκλα monoblock μοντέλου SKIN: στοιβαζόμενη έως και έξι καρέκλες σε ύψος. Καρέκλα κατασκευασμένη με εξαιρετική στιβαρότητα, καθώς και μείωση του βάρους του προϊόντος. Τα εξαιρετικά ανθεκτικά πόδια από πολυαιθυλένιο είναι εναλλάξιμα. Διατίθεται σε πολυπροπυλένιο, κατάλληλο για εξωτερική χρήση. Ένα σχέδιο με καθαρές και καθοριστικές γραμμές, ιδανικό για το σπίτι ή το μπαρ. Επιλέξτε τον συνδυασμό που προτιμάτε. Σχεδιασμός: Archirivolto

Καρέκλα τραπεζαρίας με μπράτσα Academy

Ντυτή καρέκλα πολυθρόνα

Καρέκλα τραπεζαρίας ή κουζίνας Academy metal με μπράτσο

Η Academy είναι μια κομψή καρέκλα με μπράτσα για όποιον θέλει συνδυασμό άνεσης και στυλ. Κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο σε πολλές χρωματικές παραλλαγές είναι ιδανική για όλους τους χώρους του σπιτιού.

Καρέκλα τραπεζαρίας ή κουζίνας με μπράτσο Academy wood

Λατρεμένη μας καρέκλα η πανέμορφη Academy της Connubia by Calligaris. Συνδυάζει την άνεση και στυλ. Κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο σε επτά χρωματικές παραλλαγές μετατρέπει το χώρο της τραπεζαρίας σε ένα περιβάλλον με ιταλικό design!

Καρέκλες πολυπροπυλενίου με υλικό αντοχής ακόμα και σε εξωτερικές συνθήκες 

Filters
Sort
display