210 - 8311898

 

 

 

Η Εταιρεία μας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Your home... our passion! Το ADAMOPOULOS-CASA IDEALE είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα επίπλων στην περιοχή της Αθήνας, που σέβεται το μειωμένο ελεύθερο χρόνο του καταναλωτή και του προσφέρει την ευκαιρία να βρει, σε ένα και μόνο χώρο, τεράστια ποικιλία λειτουργικών επίπλων. Έπιπλα με design από παγκοσμίως γνωστούς ιταλικούς οίκους, όπως Calligaris, Alberta, Delta Salotti  και αναγνωρισμένα ελληνικά εργοστάσια, όπως η εταιρεία Join. Ταυτόχρονα βελτιώνει τον ύπνο σας με τα στρώματα Ideal Strom, αλλά και ομορφαίνει τους χώρους σας με τους πίνακες Bizart.

Το ADAMOPOULOS–CASA IDEALE έχει κερδίσει, αλλά και συνεχίζει να διατηρεί τη φήμη του για την ποιότητα και τη δημιουργική υπεροχή στον κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης

Εσείς το μόνο που χρειάζεστε είναι να μας γνωρίσετε από κοντά, να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας, να καταλάβουμε το γούστο σας  και να σας δώσουμε ιδέες για να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας. Εμείς σας παρέχουμε τις πιο προσιτές τιμές, καθώς και ευκολίες πληρωμής, κατανοώντας τις ανάγκες ενός καινούριου σπιτιού.

 

 

 

Επικοινωνία

Email:

 

Μήνυμα:

Όνομα προϊόντος:

 

Θέλω να με ενημερώνετε για εκπτώσεις, προσφορές, νέα προϊόντα.

 

 

Παρακαλώ περιμένετε...

Έχετε
Ερωτήσεις;