210 - 8311898
1300τμ

 

 

 

 

Elson τραπέζι με κεραμικό Calligaris

Η σχεδιαστική ιδέα που στηρίζει το τραπέζι Elson πηγάζει από την επιθυμία να αξιοποιήσουμε την απόλυτη κομψότητα μίας οβάλ επιφάνειας με τη λειτουργική φύση μιας κεντρικής βάσης.

Όταν τα δει κανείς από ψηλά, παρατηρεί πως τα δύο κύρια μέρη του (η βάση και η επιφάνεια) σχηματίζουν δύο τέλεια ομόκεντρα οβάλ που ενώνονται και δημιουργούν μία γεωμετρική αρμονία. Μια αισθητική που είναι ταυτόχρονα κλασική και μοντέρνα, ένας  σχεδιασμός με άψογες πινελιές φινιρίσματος που κάνουν το τραπέζι Elson μια διαχρονική προσθήκη σε κάθε δωμάτιο, αναδεικνύοντας κάθε σκηνικό ή στυλ επίπλωσης.
Ένα επεκτεινόμενο τραπέζι σε κεντρική βάση με πλήρως αυτόματο μηχανισμό ανοίγματος. Η βάση διατίθεται από μέταλλο, ενώ η στρογγυλή κολώνα του ποδιού αποσπάται από τη βαριά πλάκα βάσης κατά 3 cm, αποκαλύπτοντας έτσι μια προσαρμόσιμη εσωτερική λωρίδα που διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα. Όταν πρέπει να ανοίξει το τραπέζι, το φύλλο επέκτασης που είναι κρυμμένο κάτω από τα δύο μισά της κορυφής περιστρέφεται μέχρι να ευθυγραμμιστεί τέλεια. Το μισό της κορυφής πρέπει απλώς να πιεστεί ελαφρά για να κουμπώσει στη θέση του. Για να κλείσετε το τραπέζι, πρέπει να κάνετε το ακριβώς αντίθετο.
 
Σχεδιασμός: Gino Carollo|Calligaris 
Διαστάσεις
150X120 που γίνεται 200Χ120εκ
 

Επικοινωνία

Email:

 

Μήνυμα:

Όνομα προϊόντος:

 

Θέλω να με ενημερώνετε για εκπτώσεις, προσφορές, νέα προϊόντα.

 

 

Παρακαλώ περιμένετε...

Έχετε
Ερωτήσεις;