210 - 8311898
1300

 

 

 

Οι Συνεργάτες μας

Για τις δικές σας ανάγκες έχουν επιλεχθεί προϊόντα παγκοσμίως γνωστών ιταλικών οίκων, καθώς και επώνυμων ελληνικών εργοστασίων. Επί σειρά ετών κάνουμε τις καλύτερες συνεργασίες και αντιπροσωπεύουμε ποιοτικές εταιρείες, διασφαλίζοντας για εσάς την ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Calligaris

Calligaris

Ιταλικός οίκος, με ιστορία από το 1923, ηγέτης στο χώρο του επίπλου, όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και παγκοσμίως. Δημιουργικά σχέδια και μηχανισμοί υπόσχονται να σας διευκολύνουν και να σας εντυπωσιάσουν.

http://www.calligaris.it/

Αlberta

Αlberta

«The first name in Italian sofas» όπως αναφέρει και το σλόγκαν τους. Από το 1978 συνεχίζει να μας προσφέρει ιδανική ποιότητα με πρωτοποριακό σχεδιασμό.

http://www.alberta.it/

Join

Join

Το 1977 γεννήθηκε η ιδέα μιας εταιρείας με στόχο τη συνεχή βελτίωση του πιο ιδιωτικού χώρου ...την κρεβατοκάμαρα. Από τότε έως και σήμερα παραμένει πιστή στην ποιότητα που την καθιέρωσε ως ηγετική εταιρεία επίπλων στην ελληνική αγορά.

http://www.join.gr/

Ideal Strom

Ideal Strom

Η φιλοσοφία της εταιρείας για «ιδανικές συνθήκες ύπνου», τα χρόνια που μεσολάβησαν από την ίδρυσή της το 1983 έως και σήμερα, της προσέδωσαν μία από τις ηγετικές θέσεις στην εγχώρια αγορά.

http://www.idealstrom.gr/

Bizart Galleries

Bizart Galleries

Η Bizart Galleries ιδρύθηκε το 2001 στην Αθήνα. Εφαρμόζει για πρώτη φορά στον κόσμο την τεχνική της «ελαιοτυπίας». Το νέο προϊόν εντυπωσιάζει τους πάντες!

http://www.bizart.gr/

Polo Divani

Polo Divani

H εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 και ξεκίνησε να προμηθεύει μερικούς από τους πιο σημαντικούς εμπόρους λιανικής σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αρχές του 2000 ο όμιλος Polo αποφάσισε να μεγαλώσει την παραγωγή του δημιουργώντας μία collection με το όνομα "Polo

http://www.polodivani.it/

 

Επικοινωνία

Email:

 

Μήνυμα:

Όνομα προϊόντος:

 

Θέλω να με ενημερώνετε για εκπτώσεις, προσφορές, νέα προϊόντα.

 

 

Παρακαλώ περιμένετε...

Έχετε
Ερωτήσεις;