210 - 8311898
1300τμ

 

 

 

Η Εταιρεία μας

Η Adamopoulos Casa Ideale εργάζεται σκληρά εδώ και χρόνια στον κλάδο των επίπλων. Σήμερα είμαστε γνωστοί για τις ποικίλες, τις ατμοσφαιρικές συλλογές μας, αλλά και την αύρα που μεταφέρουμε στο σπίτι σας. Ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο για να αποκτήσουμε συνεχώς νέα έμπνευση και να κάνουμε την κατοικία σας το τέλειο σπίτι. Θέλετε να μάθετε ποιοι είμαστε και τι αντιπροσωπεύουμε; Θα θέλαμε να σας πούμε περισσότερα για αυτό εδώ.

Διαλέγουμε έπιπλα σπιτιού που ανταποκρίνονται τέλεια στις ανάγκες των πελατών μας. Αρχικά εστιάσαμε κυρίως στην ελληνική επίπλωση κατοικιών. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες και τα νεότερα μηχανήματα για να εγγυηθούμε το καλύτερο από το καλύτερο. Οι δικές μας συλλογές συμπληρώθηκαν με τα ιταλικά έπιπλα της Calligaris & Connubia καθώς είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι στην Αθήνα έχοντας αφιερώσει τα 400τμ από τα 1300εμ του καταστήματος μας σε ιταλικά προϊόντα.  Στην Αθήνα αντιπροσωπευουμε και αναγνωρισμένα ελληνικά έργοστάσια, που πλέον έχουν μπει και στο χώρο των εξαγωγών, όπως την εταιρία κρεβατιών Join. Συνεργαζόμαστε και με αξιόπιστους έλληνες προμηθευτές για να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και σε άλλα αντικείμενα όπως το στρώμα. Έτσι στο κατάστημά μας μπορείτε να δοκιμάσετε τα στρώματα της Elite strom (Sealy & Tempour) και της Ideal strom . Μπορείτε να ομορφύνετε το σπίτι σας με πίνακες Bizart και χαλιά Calligaris. 

Μπορούμε επίσης να παρέχουμε έπιπλα επί παραγγελία, αλλά και να συνεχίζουμε να επιπλώνουμε καταστήματα και τουριστικά καταλύμματα.

Tα προϊόντα της Adamopoulos Casa Ideale πάντα αποπνέουν design, άνεση, και ατμόσφαιρα. Προσπαθούμε συνεχώς για την τέλεια ισορροπία μεταξύ ποιότητας με design και κατάλληλης τιμής. Κάθε τρεις μήνες οι συλλογές του Adamopoulos Casa Ideale συμπληρώνονται με νέα σχέδια. 

Σήμερα είμαστε γνωστοί για τις ποικίλες και πολυτελείς συλλογές μας στο χώρο της εσωτερικής διακόσμηση.

Εσείς το μόνο που χρειάζεστε είναι να μας γνωρίσετε από κοντά, να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας, να καταλάβουμε το γούστο σας  και να σας δώσουμε ιδέες για να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας. Εμείς σας παρέχουμε τις υπηρεσίες διακόσμησηςτις πιο προσιτές τιμές, καθώς και ευκολίες πληρωμής, κατανοώντας τις ανάγκες ενός καινούριου σπιτιού τη σημερινή εποχή.

 

Επικοινωνία

Email:

 

Μήνυμα:

Όνομα προϊόντος:

 

Θέλω να με ενημερώνετε για εκπτώσεις, προσφορές, νέα προϊόντα.

 

 

Παρακαλώ περιμένετε...

Έχετε
Ερωτήσεις;